Els alumnes de l’institut duran a terme accions de conscienciació sobre el canvi climàtic aquest divendres

Des de l’Institut Coster de la Torre ens han informat que, aquest divendres 27 de setembre, es duran a terme una sèrie d’accions de conscienciació sobre el canvi climàtic. Les accions estan pensades per als alumnes de 1r i 2n d’ESO. Fins a les 12h es faran activitats al centre i, a partir de les 12h, es faran accions a l’exterior de l’institut:

1.-Recollida d’escombraries i plàstics al voltant de l’institut, a la zona de la pista d’skate, al torrent i a la carretera (direcció el Priorat)

2.-Concentració de tots els alumnes a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà un manifest sobre l’Emergència Climàtica, entre les 13:30h i les 14:15h.


CASTELLANO | Desde el Institut Coster de la Torre nos han informado que, este viernes 27 de septiembre, se llevarán a cabo una serie de acciones de concienciación sobre el cambio climático. Las acciones están pensadas para los alumnos de 1º y 2º de ESO. Hasta las 12h se harán actividades en el centro y, a partir de las 1h, se harán acciones en el exterior del instituto. 

1.-Recogida de basura y plásticos en el entorno del instituto, en la zona de la pista de skate, en el torrente y en la carretera (dirección el Priorat).

2.-Concentración de todos los alumnos en la plaza del Ayuntamiento, donde se leerá un manifiesto sobre la Emergencia Climática, entre las 13:30h y las 14:15h.