El primer cap de setmana d’octubre arriba la Fira de la Bisbal

La Bisbal tornarà a acollir la fira d’artesania, queviures i entitats bisbalenques que se celebra cada primer diumenge d’octubre, en aquest cas el 6 d’octubre, a la plaça de l’Església. Com cada any, l’Ajuntament ha convidat totes les entitats, botiguers i empresaris bisbalencs a posar parada i compartir informació sobre les seves activitats, productes o serveis. Tot i que la Fira se celebrarà el diumenge, el dissabte 5 d’octubre, a les 19h, el CMC acollirà la inauguració de l’exposició ‘La Bisbal Viva’, una mostra de fotografies de la Bisbal realitzades pel fotògraf bisbalenc Raúl Gallego.

Quant al diumenge, la Fira començarà a les 10h del matí. Els visitants podran passejar per la plaça de l’Església, on podran trobar la Fira d’artesans i queviures, la Tómbola de la Parròquia, els estands de l’Ajuntament i de les entitats locals i la XXIII Trobada de Puntaires. A les 11h, hi haurà exhibició del Ball de Gitanes i del grup de Geganters, grallers i tabalers de la Societat i a les 11:15h tindrà lloc la inauguració, que anirà a càrrec de l’alcaldessa Agnès Ferré i del Conseller Comarcal de Turisme, Jaume Casañas. A les 13:30h hi haurà concert de gralles amb els Grallers i Tabalers de la Societat de la Bisbal i els Grallers de Sant Jaume. A més, la parròquia muntarà una tómbola que estarà oberta d’11 a 14h i, durant tot el matí, hi haurà trobada de puntaires. La jornada es clourà amb un concert de swing a càrrec d’Apocadixie Cotton Pickers que començarà a les 19h.

La Fira és un esdeveniment que s’organitza des de les regidories de Cultura i Turisme i que està formada per la Fira Artesanal, que enguany arriba a la seva 12ª edició, i la Fira d’Entitats, que enguany celebra la 4ª. La regidora de Cultura i Turisme, Judith Vidal, ha explicat que “es tracta d’un esdeveniment molt esperat per tots, perquè tant les entitats com les botigues i les empreses bisbalenques poden mostrar i oferir allò que fan i la vila s’omple de visitants que gaudeixen d’un ambient festiu i acollidor”.

Tot i que, com hem apuntat, dissabte a les 19h vespre s’inaugurarà l’exposició de fotografia del Raúl Gallego al CMC i la Fira se celebrarà el diumenge de 10 a 14h i de 17 a 20h a la plaça de l’Església.


CASTELLANO | La Bibal volverá a acoger la feria de artesanos, comestibles y entidades de la Bisbal que se celebra cada primer domingo de octubre, en este caso el 6 de octubre, en la plaza de l’Església. Como cada año, el Ayuntamiento ha invitado a todas las entidades, tiendas y empresarios de la Bisbal a poner parada y compartir información sobre sus actividades, productos o servicios. Aunque la Fira se celebrará el domingo, el sábado 5 de octubre a las 19h, el CMC acogerá la inauguración de la exposición ‘La Bisbal Viva’, una muestra de fotografías de la Bisbal realizadas por el fotógrafo bisbalenc Raúl Gallego.

En cuanto al domingo, la Fira empezará a las 10h de la mañana. Los visitantes podrán pasear por la plaça de l’Església, donde podrán encontrar la Fira de artesanos y comestibles, la Tómbola de la Parroquia, los estands del Ayuntamiento y de las entidades locales y la XXIII Trobada de Puntaires. A las 11h, habrá exhibición del Ball de Gitanes y del grupo de Geganters, grallers i tabalers de la Societat y a las 11:15h tendrá lugar la inauguración, que irá a cargo de la alcaldesa Agnès Ferré y del Conseller Comarcal de Turismo, Jaume Casañas. A las 13:30h habrá concierto de gralles con los Grallers i Tabalers de la Societat de la Bisbal y los Grallers de Sant Jaume. Además, la parroquia montará la tómbola que estará abierta de 11 a 14h y, durante toda la mañana, habrá trobada de puntaires. La jornada terminará con un concierto de swing a cargo de Apocadixie Cotton Pickers que empezará a las 19:00h.

La Fira es un evento que se organiza desde las concejalías de Cultura y Turismo y que está formada por la Fira Artesanal, que este año llega a su 12ª edición, y la Fira d’Entitats, que este año celebra su 4ª. La regidora de Cultura i Turismo, Judith Vidal, ha explicado que “se trata de un evento muy esperado por todos, porqué tanto las entidades como las tiendas y las empresas de la Bisbal pueden mostrar y ofrecer aquello que hacen y el municipio se llena de visitantes que disfrutan de un ambiente festivo y acogedor”.

Aunque, como hemos apuntado, el sábado a las 19h se inaugurará la exposición de fotografía de Raúl Gallego en el CMC y la Fira se celebrará el domingo de 10 a 14h y de 17 a 20h en la plaza de l’Església.

poster_fira_def2