L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès assisteix a una reunió informativa sobre la nova convocatòria del PUOSC

 

FOTO PUOSC BQ 1

La secretària, la tresorera municipal i l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès han assistit, aquest dimecres, a la reunió informativa convocada pel Secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar. L’objectiu de la xerrada era apropar el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) als assistents, ja que al novembre finalitza el termini per presentar sol·licituds per a demanar aquests ajuts per a inversió.

Durant la xerrada, que ha comptat amb la presència de la Consellera de Presidència, Meritxell Budó, s’han desgranat els detalls sobre aquests ajuts i les seves bases als ajuntaments assistents.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “enguany el Govern de la Generalitat de Catalunya ha recuperat aquest Pla i hem cregut oportú assistir a la convocatòria d’avui perquè aquests ajuts per a inversió, que es concediran per al quadrienni 2020/2024, poden ser molt beneficiosos per a la Bisbal”.


CASTELLANO | La secretaria, la tesorera municipal y la alcaldesa de la Bisbal del Penedès han asistido, este miércoles, a la reunión informativa convocada por el Secretario de Administraciones Locales y de Relaciones con Aran, Miquel Àngel Escobar. El objetivo de la charla era acercar el Plan Único de Obras y Servicios de Catalunya (PUOSC) a los asistentes, ya que en noviembre finaliza el plazo para presentar solicitudes para pedir estas ayudas para inversión.

Durante la charla, que ha contado con la presencia de la Consellera de Presidencia, Meritxell Budó, se han desgranado los detalles sobre estas ayudas y sus bases a los ayuntamientos asistentes.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “este año el Govern de la Generalitat de Catalunya ha recuperado este Plan y hemos creído oportuno asistir a la convocatoria de hoy porqué estas ayudas para la inversión, que se concederán para el cuadrienio 2020/2024, pueden ser muy beneficiosas para la Bisbal”.