El dimarts 17 de setembre comença un nou curs del Club de lectura Fàcil en Català de la Biblioteca

La Biblioteca Pública de la Bisbal i el Consorci per a la Normalització Lingüística organitzen la tercera edició del Club de Lectura Fàcil en Català. Es tracta d’un club adreçat a aquelles persones que no estan acostumades a llegir llibres en català i que, a més, volen millorar la comprensió lectora i la fluïdesa a l’hora de parlar.

Al Club es llegeixen petits llibres en català i es fan trobades mensuals per parlar-ne. Aquestes trobades es duen a terme el tercer dimarts de cada mes, de 10:00h a 11.30h, a la Biblioteca del Centre Municipal de Cultura (CMC). El curs 2019-2020 donarà inici el dimarts 17 de setembre amb l’obra “Petita història de Paco Candel” que Genís Sinca va publicar el 2009.

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a la Biblioteca Pública, ubicada al CMC, les tardes de dilluns a divendres (16.30h a 20.30h) i els dimecres i els dissabtes al matí (10 a 14h). L’activitat és gratuïta.


CASTELLANO | La Biblioteca Pública de la Bisbal y el Consorci para la Normalització Lingüística ofrecen la tercera edición del Club de Lectura Fácil en Catalán. Se trata de un club dirigido a aquellas personas que no están acostumbradas a leer libros en catalán y que, además, quieren mejorar la comprensión lectora y la fluidez en el habla.

En el Club, se leen pequeños libros en catalán y se hacen reuniones mensuales para hablar de ellos. Estos encuentros se llevan a cabo el tercer martes de cada mes, de 10:00H a 11.30h, en la Biblioteca del Centre Municipal de Cultura (CMC). El curso 2019-2020 dará inicio el  martes 17 de setiembre con la obra “Petita historia de Paco Candel” que Genís Sinca publicó en 2009.

Para más información o inscripciones os podéis dirigir a la Biblioteca Pública, ubicada en el CMC, las tardes de lunes a viernes (16.30h a 20.30h) y los miércoles y los sábados por la mañana (10 a 14h). La actividad es gratuita.

club de lectura facil en catala 2019