Aquest dimarts 13 d’agost és l’últim dia per comprar els tiquets per al sopar popular de Festa Major que organitza el Ball de Diables de la Bisbal

El Ball de Diables de la Bisbal del Penedès organitza, un any més, el sopar popular de Festa Major. Tindrà lloc el dissabte 17 d’agost, a les 21h, a la plaça Pau Casals (la pista). 

Els punts de venda dels tiquets són: l’Estanc, el Supermercat Jaume, el Forn de pa les Escales, Cal Pere Busquet, la FRuiteria Montserrat i la Fruiteria Solé. ES PODEN COMPRAR FINS AL DIMARTS 13 D’AGOST.

Per reservar taula cal que us adreceu al local del Ball de Diables els dies (c/ Jacint Verdaguer, 3; al davant de l’Ajuntament):

  • 13 d’agost: de 19h a 21h
  • 16 d’agost: de 16h a 18h

Trobareu més informació al cartell adjunt.


CASTELLANO | El Ball de Diables de la Bisbal del Penedès organiza, un año más, la cena popular de Fiesta Mayor. Tendrá lugar el sábado 17 de agosto, a las 21h, en la plaça Pau Casals (la pista).

Los puntos de venta de los tiques son: el Estanco, el Supermercat Jaume, el Forn de pa les Escales, Cal Pere Busquet, la Fruiteria Montserrat y la Fruiteria Solé. SE PUEDEN COMPRAR HASTA EL MARTES 13 DE AGOSTO.

Para reservar mesa, dirigíos al local del Ball de Diables (c/Jacint Verdaguer, 3; delante del Ayuntamiento):

  • 13 de agosto: de 19h a 21h
  • 16 de agosto: de 16h a 18h

Encontraréis más información en el cartel adjunto.

SOPAR POPULAR DIABLES 2019 CARTELL