El Ball de Gitanes, el Ball de Diables, la colla Bous i els Geganters i Grallers de la Societat faran un assaig obert aquest divendres al vespre

les entitats escalfen motors divendres 3 d'agost_opt

El Ball de Gitanes de la Bisbal, el Ball de Diables de la Bisbal, els Bous i els Geganters i Grallers de la Societat faran un assaig obert, aquest divendres al vespre, en el marc dels preparatius de la Festa Major 2019. Les quatre entitats, que promouen la cultura popular i la tradició durant tot l’any, se citaran aquest divendres a les 20:30h a la Riba per iniciar un recorregut que sortirà del carrer Santa Cristina i passarà pel carrer Jacint Verdaguer, el carrer Major, la plaça de Catalunya, el carrer de la Llibertat, la plaça de Sant Jordi i, de nou, el carrer Major, fins a les portes de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

Tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’aquest assaig obert aquest divendres 2 d’agost, a partir de les 20.30h.


CASTELLANO | El Ball de Gitanes de la Bisbal, el Ball de Diables de la Bisbal, los Bous y los Geganters i Grallers de la Societat harán un ensayo abierto, este viernes al anochecer, en el marco de los preparativos de la Fiesta Mayor 2019. Las cuatro entidades, que promueven la cultura popular y la tradición durante todo el año, se citarán este viernes a las 20:30h en la Riba para iniciar un recorrido que saldrá de la calle Santa Cristina y que pasará por la calle Jacint Verdaguer, el carrer Major, la plaza de Catalunya, la calle de la Llibertat, la plaça de Sant Jordi y, de nuevo, el carrer Major, hasta las puertas del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.

Todo aquel que quiera podrá disfrutar de este ensayo abierto este viernes 2 de agosto, a partir de las 20.30h.

Comments are closed.