El proper dimarts 30 de juliol a les 19h es farà el sorteig de l’ordre d’actuacions de la diada castellera de la Mare de Déu d’Agost

sorteig colles castelleres 2018

El proper dimarts 30 de juliol, a les 19h, tindrà lloc la presentació de la diada castellera de la Mare de Déu d’Agost (15 d’agost) i el sorteig de l’ordre d’actuacions a l’Auditori Salbà del CMC. L’acte serà obert a tothom i es comptarà amb l’assistència de representants dels Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i també amb representants de la Colla Castellera de la Bisbal – Bous, ja que la colla local farà un pilar al davant de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, com la resta de colles, i obrirà la diada amb el castell d’inici.


CASTELLANO | El próximo martes 30 de julio, a las 19h, tendrá lugar la presentación de la diada castellera de la Mare de Déu d’Agost (15 de agosto) y el sorteo del orden de actuaciones en el Auditori Salbà del CMC. El acto será abierto a toda la población y se contará con la asistencia de representantes de los Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls y también con representantes de la Colla Castellera de la Bisbal – Bous, ya que la colla local hará un pilar delante del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, como el resto de colles y abrirá la diada con el castell de inicio.