El diumenge 14 de juliol, Mulla’t per l’esclerosi múltiple

mulla't esclerosi

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’adhereix un any més a la iniciativa ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, un esdeveniment que persegueix l’objectiu que, durant tot un dia, “tothom pugui mostrar la seva solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya, mullant-se en les piscines que participen en la campanya”.

L’acte s’organitza des de la Fundació Esclerosi Múltiple i s’hi podrà col·laborar a la piscina pública, mitjançant la compra de diversos productes de marxandatge.

El 14 de juliol, Mulla’t per l’esclerosi múltiple a la Bisbal!


La Concejalía de Deportes del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se adhiere un año más a la iniciativa ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, un evento que persigue el objetivo que, durante todo un día, “todo el mundo pueda mostrar su solidaridad hacia las 9.000 personas que tienen esta enfermedad en Catalunya, mojándose en las piscinas que participan en la campaña”.

El acto se organiza desde la Fundació Esclerosi Múltiple y se podrá colaborar en la piscina pública, mediante la compra de varios productos de merchandaising.

¡El 14 de julio, Mulla’t por la esclerosis múltiple en la Bisbal!

 

poster-mullat-2019