L’enllumenat públic del barri de Baix presenta una avaria que afecta diversos carrers

L’enllumenat públic del barri de Baix presenta una avaria que, durant els últims dies, ha provocat la manca d’il·luminació nocturna en alguns dels seus carrers. Des del primer moment en què es va detectar l’avaria, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està treballant per resoldre-la però, com que el sector afectat és força gran, ens estem trobant moltes dificultats a l’hora de localitzar l’origen de la problemàtica que genera la incidència. La brigada municipal continua treballant en la resolució d’aquesta avaria i és per això que us fem saber que es podrien seguir donant problemes en la il·luminació nocturna de determinats carrers fins que el problema es pugui arranjar de forma definitiva. Des de l’Ajuntament us preguem que disculpeu les molèsties ocasionades per aquesta incidència. Esperem poder localitzar el punt on es genera el problema i resoldre‘l en el mínim temps possible. Gràcies per la vostra comprensió.

El alumbrado público del barri de Baix presenta una avería que, durante los últimos días, ha provocado la falta de iluminación nocturna en algunas de sus calles. Desde el primer momento en el que se detectó la avería, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès está trabajando para resolverla pero, como el sector afectado es muy grande, nos estamos encontrando muchas dificultades a la hora de localizar el origen de la problemática que genera la incidencia. La brigada municipal continúa trabajando en la resolución de esta avería y es por este motivo que os hacemos saber que se podrían seguir dando problemas en la iluminación nocturna de determinadas calles hasta que el problema se pueda solucionar de forma definitiva. Desde el Ayuntamiento os rogamos que disculpéis las molestias ocasionadas por esta incidencia. Esperamos poder localizar el punto donde se genera el problema y resolverlo en el mínimo tiempo posible. Gracias por vuestra comprensión.