El CMC acollirà un acte obert sobre el projecte d’ocupació Integra’ls aquest divendres a les 13h

Aquest divendres 28 de juny, a les 13h, l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura acollirà un acte de la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, la Federació Empresarial del Gran Penedès i la Fundació Santa Teresa que servirà per fer-vos cinc cèntims del projecte, presentar les novetats i fer valoració dels primers 6 mesos de vida d’Integra’ls, el projecte d’integració laboral als polígons industrials de la Bisbal pensat, específicament, per a persones amb dificultats físiques, intel·lectuals, mentals o socials.

L’acte és obert a tota la ciutadania.


CASTELLANO | Este viernes 28 de junio, a las 13h, el Auditorio Salbà del Centre Municipal de Cultura acogerá un acto de la Concejalía de Ocupación del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, la Federació Empresarial del Gran Penedès y la Fundació Santa Teresa que servirá para explicaros brevemente el proyecto, presentar las novedades y hacer valoración de los primeros 6 meses de vida de Integra’ls, el proyecto de integración laboral en los polígonos industriales de la Bisbal pensado, específicamente, para personas con dificultades físicas, intelectuales, mentales o sociales.

El acto es abierto a toda la ciudadanía.