El bisbalenc Gerard Romano queda segon en la categoria Junior de la Pujada a la Serra de la Llacuna

gerard romano

El bisbalenc Gerard Romano ha quedat segon en la categoria Junior a la XVII Pujada a la Serra de la Llacuna que es va dur a terme a la carretera BP-2121, des de la fita 28,800 (sortida) fins a la fita 24,700. Es tracta de la 5ª prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya a través de la Federació Catalana d’Automovilisme. Felicitats, Gerard!


CASTELLANO | El bisbalenc Gerard Romano ha quedado segundo en la categoría Junior en la XVII Subida a la Sierra de la Llacuna que se llevó a cabo en la carretera BP-2121, desde el hito 28,800 (salida) hasta el hito 24,700. Se trata de la 5ª prueba puntuable para el Campeonato de Catalunya de Montaña a través de la Federació Catalana d’Automovilisme. Felicidades, ¡Gerard!

LLACUNA GERARD ROMANO