Aquest dijous ha finalitzat el curs del Taller de l’Experiència de la Regidoria de la Gent Gran

TALLER EXPERIENCIA GENT GRAN 2018-2019 OPT

Aquest dijous 20 de juny ha finalitzat el Taller de l’Experiència, un curs que s’ha ofert des de la Regidoria de la Gent Gran per tercer any consecutiu. Es tracta d’una activitat ja consolidada i amb molta acceptació per part de la gent gran, amb un percentatge d’assistència del 90%. Les classes, a la Bisbal, s’han realitzat amb una freqüència setmanal i els usuaris han pogut gaudir d’activitats diverses que fomenten l’aprenentatge i l’estimulació de les capacitats cerebrals.

Aquest dijous, un total de 15 alumnes han rebut el diploma acreditiu del curs així com el certificat d’assistència i aprofitament per part de l’alcaldessa Agnès Ferré i la Yolanda Almagro, professora de psicologia a la URV i la UOC i encarregada d’impartir aquest taller a la Bisbal del Penedès.

El Taller de l’experiència persegueix diversos objectius: restaurar les habilitats cognitives en desús amb la finalitat de retardar el deteriorament de les funcions mentals, potenciar l’autoestima personal per millorar la gestió emocional i també millorar les relacions socials. Des de la Regidoria de la Gent Gran s’aposta per donar continuïtat als Tallers de l’Experiència i és per aquest motiu que a l’octubre de 2019 començarà un nou curs. Les inscripcions s’obriran al setembre i s’hi poden apuntar totes les persones de més de 65 anys que ho desitgin.


CASTELLANO | Este jueves 20 de junio ha finalizado el Taller de la Experiencia, un curso que se ha ofrecido desde la Regidoria de la Gent Gran por tercer año consecutivo. Se trata de una actividad ya consolidada y con mucha aceptación por parte de la gente mayor, con un porcentaje de asistencia del 90%. Las clases, en la Bisbal, se han realizado con una frecuencia semanal y los usuarios han podido disfrutar de actividades diversas que fomentan el aprendizaje y la estimulación de las capacidades cerebrales.

Este jueves, un total de 15 alumnas han recibido el diploma acreditativo del curso así como el certificado de asistencia y aprovechamiento por parte de la alcaldesa Agnès Ferré y Yolanda Almagro, profesora de psicología en la URV y la UOC y encargada de impartir este taller en la Bisbal del Penedès.

El Taller de la experiencia persigue varios objetivos: restaurar las habilidades cognitivas en desuso con la finalidad de retrasar el deterioro de las funciones mentales, potenciar la autoestima personal para mejorar la gestión emocional y también mejorar las relaciones sociales. Desde la Regidoria de la Gent Gran se apuesta por dar continuidad a los Talleres de la Experiencia y es por este motivo que en octubre de 2019 empezará un nuevo curso. Las inscripciones se abrirán en septiembre y se podrán apuntar todas aquellas personas mayores de 65 años que lo deseen.

Comments are closed.