Nova exposició i club de lectura a la Biblioteca de la Bisbal del Penedès: ‘Raimon Pannikar. Viure l’aventura intercultural’

La Biblioteca Municipal de la Bisbal del Penedès acull l’exposició “Raimon Pannikar. Viure l’aventura intercultural” i ofereix la possibilitat de llegir el llibre “Pannikar per Pannikar” i participar al club de lectura que tindrà lloc el dia 4 de juliol i que versarà sobre aquesta obra. Per a més informació, cal que us adreceu a la Biblioteca.


CASTELLANO | La Biblioteca Municipal de la Bisbal del Penedès acoge la exposición “Raimon Pannikar. Viure l’aventura intercultural” y ofrece la posibilidad de leer el libro “Pannikar per Pannikar” y participar en el club de lectura que tendrá lugar el día 4 de julio y que versará sobre esta obra. Para más información, dirigíos a la Biblioteca.

Pannikar_page-0001