La propera recollida de trastos vells i voluminosos tindrà lloc el dilluns 3 de juny

Teniu mobiliari o andròmines per llençar però no podeu desplaçar-vos al Punt Verd? Cap problema! El primer dilluns de cada mes fem la recollida de trastos vells a domicili. Si voleu beneficiar-vos d’aquest servei, aviseu amb un mínim de 5 dies d’antelació a l’Ajuntament 977688438. La propera recollida tindrà lloc el dilluns 3 de juny.
A banda d’aquest servei, us recordem que el Punt Verd està obert els 365 dies de l’any i hi podeu portar residus les 24 hores del dia. Per fer ús del servei heu de sol·licitar la vostra targeta a l’Ajuntament: https://bisbalpenedes.com/web/2018/01/19/com-funciona-el-punt-verd/
CASTELLANO | ¿Tenéis mobiliario o trastos para tirar pero no os podéis desplazar al Punt Verd? ¡No hay problema! El primer lunes de cada mes hacemos la recogida de trastos viejos a domicilio. Si os queréis beneficiar de este servicio, avisad con un mínimo de 5 días de antelación al Ayuntamiento 977688438. La próxima recogida tendrá lugar el lunes 7 de junio.
A parte de este servicio, os recordamos que el Punt Verd está abierto los 365 días del año y podéis llevar residuos las 24 horas del día. Para hacer uso del servicio tenéis que solicitar vuestra tarjeta en el Ayuntamiento: https://bisbalpenedes.com/web/2018/01/19/com-funciona-el-punt-verd/
Trastos-Vells-Recollida