Aquesta setmana continua la campanya informativa sobre la recollida de matèria orgànica a Can Gordei

organica informadora

Aquesta setmana continua la campanya informativa de la recollida de matèria orgànica, mitjançant el porta a porta, a Can Gordei. El proper dissabte la informadora estarà, durant el matí (de 10h a 13h), al local social de Can Gordei.

Per a més informació sobre la campanya informativa de la implantació de la recollida de la matèria orgànica als barris de fora del nucli, podeu entrar a l’enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/2019/04/15/aquest-dimarts-comenca-la-campanya-de-la-recollida-de-materia-organica-a-lortigos-i-la-masieta/


CASTELLANO | Esta semana continúa la campaña informativa de la recogida de materia orgánica, mediante el puerta a puerta, en Can Gordei. El próximo sábado la informadora estará, durante la mañana (de 10 a 13h), en el local social de Can Gordei.
Para más información sobre la campaña informativa de la implantación de la recogida de la materia orgánica en los barrios de fuera del núcleo, podéis entrar en el enlace: https://bisbalpenedes.com/web/2019/04/15/aquest-dimarts-comenca-la-campanya-de-la-recollida-de-materia-organica-a-lortigos-i-la-masieta/