Aquest dimarts comença la campanya de la recollida de matèria orgànica a l’Ortigós i la Masieta

organica informadora

Aquest dimarts comença la campanya informativa de la recollida de la matèria orgànica, mitjançant el porta a porta, a l’Ortigós i la Masieta. El proper dissabte la informadora tornarà a estar, al matí, al local social del Priorat. 

Per a més informació sobre la campanya informativa de la implantació de la recollida de la matèria orgànica als barris de fora del nucli, podeu entrar a l’enllaç que trobareu a la part inferior d’aquesta pàgina.


CASTELLANO | Este martes empieza la campaña informativa de la recogida de la materia orgánica, mediante el puerta a puerta, en el Ortigós y la Masieta. El próximo sábado la informadora volverá a estar, por la mañana, en el local social del Priorato.

Para más información sobre la campaña informativa de la implantación de la recogida de la materia orgánica en los barrios de fuera del núcleo, podéis entrar en el enlace que encontraréis en la parte inferior de esta página.

Comença la campanya informativa de la implantació de la recollida matèria orgànica als barris de fora del nucli

Comments are closed.