L’Escola Ull de Vent dedica la seva Setmana Cultural als castells

L’Escola Ull de Vent celebra les Jornades Culturals aquesta setmana. Enguany se centren en el món casteller i els alumnes duran a terme activitats sobre aquesta temàtica fins al 29 d’abril. Durant les jornades, comptaran amb la col·laboració dels Bous de la Bisbal, de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i dels Castellers de Vilafranca.


CASTELLANO | La Escola Ull de Vent celebra las Jornadas Culturales esta semana. Este año se centran en el ámbito de los castells y los alumnos llevarán a cabo actividades sobre esta temática hasta el 29 de abril. Durante las jornadas, contarán con la colaboración de los Bous de la Bisbal, la Colla Vella dels Xiquets de Valls y los Castellers de Vilafranca.

jornades culturals ull de vent 1 jornades culturals ull de vent 2 jornades culturals ull de vent 3 jornades culturals ull de vent 4