L’Ajuntament ha donat la benvinguda als nous empadronats aquest dimarts 9 d’abril

Aquest dimarts 9 d’abril ha tingut lloc una nova rebuda adreçada als nouvinguts al municipi. Durant l’acte d’aquest dimarts, que s’ha dut a terme a l’Auditori Salbà del CMC, s’ha entregat, als assistents, informació d’utilitat relacionada amb la vila de la Bisbal, com ara els serveis públics que s’ofereixen al municipi, les festes que s’hi celebren, el llistat de les entitats de la vila, informació sobre el servei de bus o el calendari de pagament d’impostos i tributs.

L’acte de benvinguda als nouvinguts es fa de forma periòdica i serveix per apropar l’administració als nouvinguts i facilitar-los informació sobre la vila.


CASTELLANO | Este martes 9 de abril ha tenido lugar una nueva recepción dirigida a los recién llegados al municipio. Durante el acto, que ha tenido lugar en el Auditori Salbà del CMC, se ha entregado, a los asistentes, información de utilidad relacionada con la villa de la Bisbal, como por ejemplo los servicios públicos que se ofrecen en el municipio, las fiestas que se celebran, el listado de las entidades del pueblo, información sobre el servicio de bus o el calendario de pago de impuestos y tributos.

El acto de bienvenida a los recién llegados se hace de forma periódica y sirve para acercar la administración a los recién llegados y facilitarles información sobre el municipio.

BENVINGUDA EMPADRONATS