Programa d’activitats de Sant Jordi 2019

POSTER-SANT-JORDI-2019

Un any més, la Bisbal celebra la Diada de Sant Jordi. Aquest és el programa d’enguany:

Activitats prèvies a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès

Concurs “Llibres x llibres”. Totes les persones que facin ús del servei de préstec de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès entre el 9 i el 25 d’abril, entraran en el sorteig d’un llibre infantil, un llibre juvenil i una novel·la.

Taller “Sigues Santa Jordina”. El dimarts 16 d’abril, a les 17:00h, tindrà lloc un taller infantil en el qual, nois i noies, podran fer un punt de llibre en forma de rosa i construir un escut.

Contacontes. El divendres 19 d’abril, a les 18:00h, es farà una edició especial de ‘L’hora del conte’ amb motiu de Sant Jordi. 

Presentació del llibre de Sant Jordi

El dissabte 20 d’abril, a les 19:00h, al Centre Municipal de Cultura: presentació del llibre de Sant Jordi d’enguany, “Elèctrica del Panadès. L’empresa bisbalenca que electrificà la comarca”, de Francisco Saumoy Calbet. Es comptarà amb la presència de la Sra. Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

23 d’abril. Diada de Sant Jordi.

A les 11:00h, a la pista (plaça Pau Casals), entrega de premis del concurs literari infantil. Hi haurà inflables per als infants.

A les 14:00h, a la plaça de l’Església, xatonada popular i concurs de pastissos (per a informació i inscripcions, cal adreçar-se al local de l’Associació de dones La Roca Foradada). 

Al migdia a la plaça de l’Església i a la tarda al davant del CMC, parada de la Regidoria de Cultura on es podran comprar els llibres de Sant Jordi publicats per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès al llarg d’aquests anys.

A les 19:00h, a l’Auditori Salbà del CMC, entrega dels premis del Concurs Literari de Sant Jordi. En acabar, monòleg a càrrec de l’humorista Ferran Aixalà.


CASTELLANO | Un año más, la Bisbal celebra la Diada de Sant Jordi. Este es el programa de este año:

Actividades previas en la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès

Concurso “Llibres x llibres”. Todas las personas que hagan uso del servicio de préstamo de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès entre el 9 y el 25 de abril, entrarán en el sorteo de un libro infantil, un libro juvenil y una novela.

Taller “Sigues Santa Jordina”. El martes 16 de abril, a las 17:00h, tendrá lugar un taller infantil en el cual, chicos y chicas, podrán ahcer un punto de libro en forma de rosa y construir un escudo.

Cuentacuentos. El viernes 19 de abril, a las 18:00h, se hará una edición especial de ‘La hora del cuento’ con motivo de Sant Jordi

Presentación del llibro de Sant Jordi

El sábado 20 de abril, a las 19:00h, en el Centre Municipal de Cultura: presentación del libro de Sant Jordi de este año, “Elèctrica del Panadès, L’empresa bisbalenca que electrificà la comarca”, de Francisco Saumoy Calbet. Se contará con la presencia de la Sra. Carme Mansilla, directora de los Servicios Territoriales de Empresa y Conocimiento de la Generalitat de Catalunya.

23 de abril. Diada de Sant Jordi.

A las 11:00h, en la pista (plaza Pau Casals), entrega de premios del concurso literario infantil. Habrá inchables para los niños.

 A las 14:00h, en la plaza de l’Església, xatonada popular y concurso de pasteles (para información e inscripciones, dirigíos al local de la Associació de dones La Roca Foradada).

A mediodía en la plaza de l’Església y por la tarde delante del CMC, parada de la Concejalía de Cultura donde se podrán comprar los libros de Sant Jordi publicados por el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès a lo largo de estos años.

A las 19:00h, en el Auditorio Salbà del CMC, entrega de los premios del Concurso Literario de Sant Jordi. Al finalizar, monólogo a cargo del humorista Ferran Aixalà.