L’Ajuntament de la Bisbal ret homenatge als voluntaris del municipi un any més

VOLUNTARIS 2019

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha celebrat, un any més, l’acte d’homenatge als voluntaris que, de forma altruista, col·laboren en els serveis municipals o en les activitats que s’organitzen des de l’Ajuntament. La celebració ha tingut lloc aquest dijous i ha comptat amb una cinquantena de voluntaris que ajuden en activitats com ara els Tres Tombs, el Contacontes de la Biblioteca Pública, la Cavalcada de Reis (entre ells la Banda de Tambors i Cornetes de la Societat), el Rebost Solidari o el servei ‘Bon dia’, que consisteix en trucar els avis i àvies del municipi per comprovar que estan bé i oferir-los ajuda i suport en allò que necessiten.

Durant l’acte, que ha comptat amb un berenar-sopar per als assistents, la regidora de Cultura i Gent Gran, Judit Vidal, ha volgut destacar la tasca desinteressada dels voluntaris, destacant el fet que totes aquestes persones dediquen part del seu temps “a fer que els altres siguin una mica més feliços”. També ha explicat que, molts dels voluntaris, “col·laboren en diverses activitats i iniciatives que es duen a terme al municipi”. Per la seva part, l’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha destacat la gran feina que fan les persones als municipis, tant “en l’àmbit particular com des de les associacions. Al final, els pobles són pobles gràcies a les seves persones i les activitats, projectes o iniciatives que promouen”.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha celebrado, un año más, el acto de homenaje a los voluntarios que, de forma altruista, colaboran en los servicios municipales o en las actividades que se organizan desde el Ayuntamiento. La celebración ha tenido lugar este jueves y ha contado con una cincuentena de voluntarios que ayudan en actividades como por ejemplo los Tres Tombs, el Cuentacuentos de la Biblioteca Pública, la Cabalgata de Reyes (entre ellos la Banda de Tambors i Cornetes de la Societat), el Rebost Solidari o el servicio ‘Bon dia’, que consiste en llamar a los abuelos y abuelas del municipio para comprobar que están bien y ofrecerles ayuda y apoyo en aquello que necesiten.

Durante el acto, que ha contado con una merienda-cena para los asistentes, la regidora de Cultura y Gent Gran, Judit Vidal, ha querido destacar el trabajo desinteresado de los voluntarios, destacando el hecho que todas estas personas dedican parte de su tiempo “a hacer que los otros sean un poco más felices”. También ha explicado que, muchos de los voluntarios “colaboran en varias actividades e iniciativas que se llevan a cabo en el municipio”. Por su parte, la alcaldesa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha destacado el gran trabajo que hacen las personas en los municipios, tanto “en el ámbito particular como desde las asociaciones. Al final, los pueblos son pueblos gracias a sus personas y las actividades, proyectos o iniciativas que promueven”.