L’actriu bisbalenca Elisabeth Català ha guanyat el premi a millor actriu jove al Festival SFAAF de Xile

Elisabeth català actriu

L’actriu bisbalenca Elisabeth Català ha guanyat el premi a millor actriu jove al Festival SFAAF de Xile pel seu paper com a protagonista del curtmetratge ‘El malvado monstruo’, dirigit per Rubén Pascual Tardío. El curt també ha obtingut els premis a millor curtmetratge de terror, millor guió de curtmetratge, el primer premi de l’audiència i les mencions d’honor a la direcció i al disseny sonor.

‘El malvado monstruo’ és un curtmetratge que versa sobre els abusos sexuals infantils intrafamiliars i també ha estat premiat en festivals com el Canadian & International Short Film Festival o l’European Cinematography Adwards. A més, ha estat seleccionat en festivals de països d’arreu del món, entre ells, Mèxic, Ucraïna, Kènia, Itàlia, Índia i Canadà.

PHOTO-2019-03-15-13-38-26

Per a més informació sobre el curtmetratge podeu entrar a: https://www.facebook.com/elmalvadomonstruo/


Elisabeth català actriu

CASTELLANO | La actriz bisbalenca Elisabeth Català ha ganado el premio a la mejor actriz joven en el Festival SFAAF de Chile por su papel como protagonista en el cortometraje ‘El malvado monstruo’, dirigido por Rubén Pascual Tardío. El corto también ha obtenido los premios a mejor cortometraje de terror, mejor guion de cortometraje, el primer premio de la audiencia y las menciones de honor a la dirección y al diseño sonoro.

‘El malvado monstruo’ es un cortometraje que trata sobre los abusos sexuales infantiles en el seno familiar y también ha sido premiado en festivales como el Canadian & International Short Film Festival o el European Cinematography Adwards. Además, ha sido seleccionado en festivales de países de varios lugares del mundo, entre ellos, México, Ucrania, Kenia, Italia, India y Canadá.

PHOTO-2019-03-15-13-38-26

Para más información sobre el cortometraje podéis entrar a: https://www.facebook.com/elmalvadomonstruo/