Aquest dissabte 16 de febrer a les 12h es presenta el llibre ¡Manos arriba… Esto es una estafa!

LLIBRE_ESTAFA_2019_def

El dissabte 16 de febrer, a les 12h, el Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès acollirà la presentació del llibre ¡Manos arriba… esto es un estafa!, del bisbalenc Juan Carlos Martín. Es tracta de la primera incursió literària de l’autor i és una obra que ha nascut arran de la barreja entre els coneixements adquirits durant els seus més de 20 anys de carrera policial i els més de cinc anys que ha dedicat a documentar-se.

SINOPSI DE LA CONTRAPORTADA DEL LLIBRE

(Nota: s’ha traduït al català mirant de respectar la redacció original de la contraportada)

Avui en dia, tots som víctimes potencials de qualsevol estafador. Tant si vols vendre o comprar quelcom per internet, o si el teu “banc” et demana les dades de la teva targeta de crèdit, perquè ha descobert que han intentat fer-la servir de forma fraudulenta…

Existeixen infinitat de formes per intentar estafar a costa dels nostres diners. Per això, l’objectiu d’aquest llibre és oferir al lector un coneixement bàsic de la majoria d’estafes o delictes que s’estan produint avui en dia i en qualsevol àmbit. De forma que pugui detectar-los, abans que sigui massa tard per a  la seva butxaca.

És important remarcar que els estafadors canvien constantment de manera d’actuar. Però seguint les pautes assenyalades en aquest llibre, serà molt més difícil que ens puguin enganyar.

En definitiva, el que pretén aquesta guia és que li quedi clar al lector que, avui en dia, si algú ens ofereix alguna cosa que a nosaltres ens seria pràcticament impossible d’oferir, és molt possible que ens vulguin estafar.

Convé no oblidar allò de “ningú ofereix duros a quatre pessetes”.


LLIBRE_ESTAFA_2019_def

CASTELLANO | El sábado 16 de febrero, a las 12h, el Centre Municipal del Cultura de la Bisbal del Penedès acogerá la presentación del libro ¡Manos arriba… esto es una estafa!, del bisbalenc Juan Carlos Martín. Se trata de la primera incursión literaria del autor y es una obra que ha nacido a raíz de la mezcla entre los conocimientos adquiridos durante sus más de 20 años de carrera policial y los más de cinco años que ha dedicado a documentarse.

SINOPSIS DE LA CONTRAPORTADA DEL LIBRO

Hoy en día, todos somos potenciales víctimas, de cualquier estafador. Tanto si quieres vender o comprar algo por internet, o si tu “banco” te pide los datos de tu tarjeta de crédito, porque ha descubierto que han intentado usarla fraudulentamente…

Existen infinidad de formas para intentar estafar a costa de nuestro dinero. Por ello, el objetivo de este libro es ofrecer al lector un conocimiento básico de la mayoría de estafas o delitos que se están produciendo a día de hoy y en cualquier ámbito. De manera que pueda detectarlos, antes de que sea demasiado tarde para su bolsillo.

Es importante remarcar que los estafadores cambian constantemente de manera de actuar. Pero siguiendo las pautas señaladas en el presente libro, será mucho más difícil que nos puedan engañar.

En definitiva, lo que pretende esta guía es que le queda claro al lector que, hoy en día, si alguien nos ofrece algo que a nosotros nos sería prácticamente imposible de ofrecer, es muy probable que nos quieren timar.

Conviene no olvidar aquello de que “nadie ofrece duros a cuatro pesetas”.