El dissabte 2 de febrer comença el 22è Cicle de Conferències de Temàtica Castellera

El proper dissabte 2 de febrer, a les 19h, començarà el 22è Cicle de Conferències de Temàtica Castellera organitzat per la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca amb una xerrada titulada “Anàlisis i propostes de les actuacions castelleres” que anirà a càrrec de Joan Sala i Giner, expresident i excap de colla dels Xiquets de Tarragona.

El dissabte 9 de març, també a les 19h, tindrà lloc la projecció de les filmacions castelleres d’en Jaume Domingo Mulet que corresponen als anys 1969, 1970 i 1972. També es projectarà la pel·lícula “Jan Julivert. Tota una vida pels castells”, dedicada a qui va ser cap de colla dels Nens del Vendrell durant 21 anys (1944-1972) i un gran innovador en les construccions castelleres folrades. La presentació anirà a càrrec de l’historiador casteller Salvador Arroyo Julivert.

El dissabte 16 de març, a les 19h, David Lobo, cap de colla de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, pronunciarà la conferència “Canvi de percepció i funcionament, mantenint la singularitat de l’entitat”.

Totes les activitats es duran a terme a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.


CASTELLANO | El próximo sábado 2 de febrero, a las 19h, empezará el 22º Cicle de Conferències de Temàtica Castellera organizado por la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca con una charla titulada “Anàlisis i propostes de les actuacions castelleres” que irá a cargo de Joan Sala i Giner, expresidente y excap de colla de los Xiquets de Tarragona.

El sábado 9 de marzo, también a las 19h, tendrá lugar la proyección de las filmaciones castelleres de Jaume Domingo Mulet que corresponden a los años 1969, 1970 y 1972. También se proyectará la película “Jan Julivert. Tota una vida pels castells”, dedicada a quien fue cap de colla de los Nens del Vendrell durante 21 años (1944-1972) y un gran innovador en las construcciones castelleres folrades. La presentación ira a cargo del historiador casteller Salvador Arroyo Julivert.

El sábado 16 de marzo, a las 19h, David Lobo, cap de colla de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, pronunciará la conferencia “Canvi de percepció i funcionament, mantenint la singularitat de l’entitat”. 

Todas las actividades se llevarán a cabo en la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.