Regira el teu armari! Tens records de noces anteriors al 1960?

REGIRA_ARMARI_2019_A2

La Regidoria de Cultura està preparant una exposició dedicada als vestits de nuvi i núvia antics, així com als records de noces bisbalenques: fotografies, records, notes i altres elements dels casaments bisbalencs (com a mínim, anteriors al 1960). 

Si voleu col·laborar en l’exposició, podeu dirigir-vos a les oficines municipals, al telèfon 977688438 o a l’e-mail jordi@bisbalpenedes.com.

Ah! I si us agrada la idea, no us oblideu de fer córrer la veu!


CASTELLANO | La Regidoria de Cultura está preparando una exposición dedicada a los vestidos de novio y novia antiguos, así como a los recuerdos de bodas bisbalenques: fotografías, recuerdos, notas y otros elementos de las bodas bisbalenques (como mínimo, anteriores a 1960).

Si queréis colaborar en la exposición, podéis dirigiros a las oficinas municipales, al teléfono 977688438 o al e-mail jordi@bisbalpenedes.com.

¡Ah! Y si os gusta la idea, no os olvidéis de hacer correr la voz!