La productora Zolen Films, dirigida per un bisbalenc, opta al premi de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

La productora Zolen Films, dirigida pel bisbalenc Toni Villazán, i l’Escola Àngel Guimerà del Vendrell opten al premi de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València amb el curtmetratge “Una mirada de Pau”, inspirat en el músic i compositor vendrellenc Pau Casals.

És per això que demanen el màxim de visualitzacions d’aquest vídeo:

L’equip de Zolen Films va engegar l’any 2011 i, fins a la data, ha enregistrat 3 llargmetratges i 5 curtmetratges propis, tot i que també ha col·laborat en altres projectes. El curtmetratge ‘Una mirada de Pau’ va guanyar el Premi a Millor Curtmetratge de Centres Educatius del Festival Internacional de Cinema en Català (2018) i ara opta al premi de la 7ª Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE).

Zolen Films també ha rebut, recentment, el premi a la millor direcció al Festival de Bogotá (2018) amb el curtmetratge “Café Solo”, que també va estar nominat al millor curtmetratge, i ha projectat curtmetratge ‘Mach!’, enregistrat al Poliesportiu Municipal de la Bisbal del Penedès, en la Sessió Especial de Curts del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (el Festival de Sitges).


CASTELLANO | La productora Zolen Films, dirigida por el bisbalenc Toni Villazán, y la Escuela Àngel Guimerà del Vendrell optan al premio de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València con el cortometraje “Una mirada de Pau”, inspirado en el músico y compositor vendrellenc Pau Casals.

Es por este motivo que piden el máximo de visualizaciones de este vídeo:

El equipo de Zolen Films inició su andadura en el año 2011 y, hasta la fecha, ha grabado 3 largometrajes y 5 cortometrajes propios, aunque también ha colaborado en otros proyectos. El cortometraje “Una mirada de Pau’ ganó el Premio a Millor Curtmetratge de Centres Educatius del Festival Internacional de Cinema en Català (2018) y ahora opta al premio de la 7ª Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE)

Zolen Films también  ha recibido, recientemente, el premio a la mejor dirección en el Festival de Bogotá (2018) con el cortometraje “Café Solo”, que también estuvo nominado como mejor cortometraje, y ha proyectado el cortometraje ‘Mach!”, grabado en el Polideportivo Municipal de la Bisbal del Penedès, en la Sesión Especial de Cortos del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (el Festival de Sitges).