El CMC acollirà la projecció del documental ’26 de abril, Play Again’ el proper dimecres 23 de gener a les 18h

PLAY_AGAIN_2

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, amb la col·laboració de Joventut Bisbalenca i Jo, esportista solidari, ha organitzat la projecció de ’26 de abril, Play Again’, un documental que treballa la sensibilització i la conscienciació social cap al bon comportament en l’esport. La projecció es durà a terme el dimecres 23 de gener a les 18h a l’Auditori Salbà del CMC.

’26 de abril, Play Again’ és un documental impulsat per Raúl Sánchez i Guillermo Cruz (de la productora YermoTV), de 70 minuts de durada, que gira a l’entorn de la figura de Raúl Sánchez, un exfutbolista que va ser víctima de la violència en l’esport, patint una greu agresió durant un partit de fútbol de veterans que va causar-li una lesió medular i el va deixar tetraplègic. 

SINOPSI

El 26 d’abril de 2014, la vida del Raúl Sánchez va canviar per complet. Durant el transcurs d’un partit de futbol en una lliga de veterans, un jugador de l’equip contrari li va donar una brutal puntada de peu a l’esquena que el va deixar tetraplègic. Després d’una llarga hospitalització, ha d’emprendre un nou camí i acceptar la seva nova i dura realitat. El Raúl Sánchez ens explica en primera persona com és la seva vida després de l’agressió, alhora que exposa el seu cas com un exemple davant d’homes i dones, nens i nenes, esportistes o no, amb l’únic objectiu que, el que va passar aquell fatídic 26 d’abril, no torni a passar mai més.


CASTELLANO | La Regidoria d’Esports del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, con la colaboración de Joventut Bisbalenca y Jo, esportista solidari, ha organizado la proyección de ’26 de abril, Play Again’, un documental que trabaja la sensibilización y la concienciación social hacia el buen comportamiento en el deporte. La proyección se llevará a cabo el miércoles 23 de enero a las 18h en al Auditori Salbà del CMC.

’26 de abril, Play Again’  es un documental impulsado por Raúl Sánchez y Guillermo Cruz (de la productora YermoTV), de 70 minutos de duración, que gira alrededor de la figura de Raúl Sánchez, un exfutbolista que fue víctima de la violencia en el deporte, sufriendo una grave agresión durante un partido de fútbol de veteranos que le causó una lesión medular y lo dejó tetrapléjico.

SINOPSIS

El 26 de abril del 2014, la vida de Raúl Sánchez cambió por completo. Durante el transcurso de un partido de fútbol en la liga de veteranos, un jugador del equipo contrario le asestó una brutal patada en la espalda que lo dejó tetrapléjico. Tras una larga hospitalización, ha de emprender un nuevo camino y aceptar su nueva y dura realidad. Raúl nos explica en primera persona como es su vida después de la agresión a la vez que expone su caso como ejemplo ante hombres y mujeres, niños y niñas, deportistas o no, con el único objetivo de que lo que ocurrió aquel fatídico 26 de abril no vuelva a ocurrir nunca más.