La Bisbal és solidària! Gràcies a tots els que vau donar aliments per als qui més els necessiten durant el Gran Recapte

gran recapte bisbal 2018 foto

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem agrair la solidaritat dels bisbalencs i les bisbalenques que han donat productes d’alimentació i higiene personal durant el Gran Recapte, que va tenir lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre. A la Bisbal hi va haver tres punts de recollida d’aliments, ubicats al Supermercat Jaume, Agro-Verd i Cal Pere Busquet.

Recordem que el Rebost Solidari (abans Banc d’Aliments de la Bisbal) està sempre disposat a rebre donacions. Els productes que més es necessiten en l’actualitat són:

-Oli

-Farina

-Sucre

-Llaunes de menjar cuinat en conserva (favada, mandonguilles, llenties guisades…)

Si voleu fer alguna donació, a l’entrada de l’Ajuntament hi trobareu un punt de recollida d’aliments i productes de neteja i higiene personal.

CASTELLANO | Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queremos agradecer la solidaridad de los bisbalencs y las bisbalenques que han donado productos de alimentación e higiene personal durante el Gran Recapte, que tuvo lugar los días 30 de noviembre y 1 de diciembre. En la Bisbal hubo tres puntos de recogida de alimentos, ubicados en el Supermercat Jaume, Agro-Verd i Cal Pere Busquet.

Recordamos que el Rebost Solidari (antes Banc d’Aliments de la Bisbal) está siempre dispuesto a recibir donaciones. Los productos que más se necesitan en la actualidad son:

-Aceite

-Harina

-Azúcar

-Latas de comida cocinada en conserva (fabada, albóndigas, lentejas guisadas…)

Si queréis hacer alguna donación, en la entrada del Ayuntamiento encontraréis un punto de recogida de alimentos y productos de limpieza e higiene personal.