Una alumna de l’Escola Ull de Vent ha guanyat un premi per representar el camí de l’aigua fins a arribar a l’aixeta en un dibuix

Premi 2018 la Bisbal Josep Mestre - Clara Valles - Leo Uceda

La Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Leo Uceda, acompanyada del responsable del Servei Municipal d’Aigües, Josep Mestre, ha lliurat una càmera subaquàtica a la Clara Vallès, del CEIP Ull de Vent, per quedar finalista en la 16a edició del Concurs Digital Infantil que organitza cada any Aqualia el 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua.

El dibuix d’aquesta alumna bisbalenca ha estat seleccionat d’entre els més de 8.000 escolars participants de diferents municipis de l’estat espanyol i Portugal en els que Aqualia presta servei. El jurat ha valorat la seva capacitat per representar el camí que segueix l’aigua des de la seva captació fins a la seva devolució al medi natural.

Enguany, el concurs ha girat entorn del microsite www.aiguaperagrifus.cat i, per decidir els premiats, el jurat ha valorat “la capacitat per representar el camí que porta l’aigua des de la natura fins a casa, així com la manera com es retorna al medi natural”.

Tots els treballs guanyadors i finalistes es poden veure al web del concurs, www.aiguaperagrifus.cat

Dibuix Clara Valles Aqualia

Premi 2018 la Bisbal


Premi 2018 la Bisbal Josep Mestre - Clara Valles - Leo Uceda

CASTELLANO | La Regidora d’Ensenyament del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Leo Uceda, acompañada del responsable del Servicio Municipal de Aguas, Josep Mestre, ha entregado una cámara subacuática a Clara Vallès, del CEIP Ull de Vent, por quedar finalista en la 16a edición del Concurso Digital Infantil que organiza cada año Aqualia el 22 de marzo, Día Mundial del Agua.

El dibujo de esta alumna bisbalenca ha sido seleccionado de entre los más de 8.000 escolares participantes de diferentes municipios del estado español y Portugal en los que Aqualia presta servicio. El jurado ha valorado su capacidad de representar el camino que sigue el agua desde su captación hasta su devolución al medio natural.

Este año, el concurso ha girado entorno del microsite www.aiguaperagrifus.cat y, para decidir los premiados, el jurado ha valorado “la capacidad para representar el camino que lleva el agua desde la naturaleza hasta casa, así como la manera como se devuelve al medio natural”.

Todos los trabajos ganadores y finalistas se pueden ver en la web del concurso, www.aiguaperagrifus.cat.

Dibuix Clara Valles Aqualia

Premi 2018 la Bisbal