Activitats de l’Associació de Dones la Roca Foradada en el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

dones la roca foradada logo

Des de l’Associació de Dones la Roca Foradada ens fan arribar les activitats que han programat per a les pròximes setmanes:

En el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones:

-El diumenge 18 de novembre a les 18h, l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC) acollirà la xerrada “Trencar el gel. Veus de dona a la literatura catalana” que anirà a càrrec de l’escriptor Jordi Puntí. 

-El diumenge 25 de novembre (hora a determinar) dinar al CMC organitzat per l’Associació de Dones la Roca Foradada. Es farà una lectura de textos i de poesia.

-Dinar de Nadal: dissabte 15 de desembre (hora a determinar) al restaurant Ull de Llebre.


CASTELLANO | Desde la Associació de Dones la Roca Foradada nos hacen llegar las actividades que han programado para las próximas semanas:

En el marco del Día Internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres:

-El domingo 18 de noviembre a las 18h, el Auditorio Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC) acogerá la charla “Trencar el gel. Veus de dona a la literatura catalana” que irá a cargo del escritor Jordi Puntí. 

-El domingo 25 de noviembre (hora a determinar) comida en el CMC organizada por la Associació de Dones la Roca Foradada. Se hará una lectura de textos y de poesía.

-Comida de Navidad: sábado 15 de diciembre (hora a determinar) en el restaurant Ull de Llebre.