Una cinquantena d’alumnes de l’Escola Ull de Vent han participat en una acció de manteniment als safaretjos

Una cinquantena d’alumnes de cicle inicial de l’Escola Ull de Vent han participat, aquest dimarts 30 d’octubre, d’una acció de manteniment a la zona dels safaretjos. La Mercè Català és mestra de l’escola i ha explicat que “des de l’escola es treballa la sensibilització vers la natura i el patrimoni de forma vivencial. Per aquest motiu tirem endavant aquest tipus d’activitat i venim en tres moments diferents de l’any per poder observar els canvis en la natura”. Les regidories d’Ensenyament, Medi Ambient i Territori es col·laboren en l’activitat aportant material i recursos per poder dur a terme l’activitat.
 
 
CASTELLANO | Una cincuentena de alumnos de ciclo inicial de la Escola Ull de Vent han participado, este martes 30 de octubre, en una acción de mantenimiento en la zona de los safaretjos. Mercè Català es maestra de la escuela y ha explicado que “desde la escuela se trabaja la sensibilización con la naturaleza y el patrimonio de forma vivencial. Por este motivo tiramos adelante este tipo de actividad y venimos en tres momentos diferentes del año para poder observar los cambios en la naturaleza”. Las regidories de Ensenyament, Medi Ambient y Territori colaboran en la actividad aportando material y recursos para poder llevar a cabo la actividad.