Aquest dilluns 29 d’octubre l’Ajuntament de la Bisbal ha donat la benvinguda als nous empadronats

NOUS EMPADRONATS 30 OCTUBRE 2018

Aquest dilluns 29 d’octubre l’Ajuntament de la Bisbal ha fet una rebuda als nouvinguts al municipi. L’acte, que s’ha dut a terme a l’Auditori Salbà del CMC, tenia com a objectiu fer un apropament de l’Ajuntament als veïns que s’han empadronat al municipi en els darrers mesos i facilitar-los informació d’utilitat relacionada amb la vila de la Bisbal. Així, s’ha confeccionat una revista adreçada als nous empadronats amb informació sobre el consistori, els serveis públics que s’ofereixen al municipi, les festes que s’hi celebren, les entitats que hi ha a la vila, els ajuts i subvencions que ofereix l’Ajuntament i diversos telèfons d’interès. A més, dins de la carpeta que s’ha entregat, s’hi han adjuntat un mapa del municipi, els horaris del bus, el darrer número de la revista municipal Torre de Guaita, els díptics de diverses campanyes i activitats que organitza l’Ajuntament i el calendari de pagament d’impostos i tributs. En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha obsequiat els nous empadronats amb una bossa de tela serigrafiada amb dos símbols de la Bisbal: l’escut i el campanar.

Després de l’acte, els assistents van poder brindar amb una copa de cava i gaudir d’un petit aperitiu, uns moments que han servit perquè els assistents a l’acte es puguin conèixer una mica millor.


CASTELLANO | Este lunes 29 de octubre el Ayuntamiento de la Bisbal ha recibido a los recién llegados al municipio. El acto, que se ha desarrollado en el Auditorio Salbà del CMC, tenía como objetivo hacer un acercamiento del Ayuntamiento a los vecinos que se han empadronado en el municipio en los últimos meses y facilitarles información de utilidad relacionada con el pueblo de la Bisbal. Así, se ha confeccionado una revista dirigida a los nuevos empadronados con información sobre el consistorio, los servicios públicos que se ofrecen en el municipio, las fiestas que se celebran, las entidades que hay en el pueblo, las ayudas y subvenciones que ofrece el Ayuntamiento y varios teléfonos de interés. Además, dentro de la carpeta que se ha entregado, también se ha adjuntado un mapa del municipio, los horarios del bus, el último número de la revista municipal Torre de Guaita, los dípticos de varias campañas y actividades que organiza el ayuntamiento y el calendario de pago de impuestos y tributos. En esta ocasión, el Ayuntamiento ha obsequiado a los nuevos empadronados con una bolsa de tela serigrafiada con dos símbolos de la Bisbal: el escudo del municipio y el campanario.

Después del acto, los asistentes  han podido brindar con una copa de cava y disfrutar de un pequeño aperitivo, unos momentos que han servido para que los asistentes al acto se puedan conocer un poco mejor.