Les propostes dels Pressupostos Participatius comencen a fer-se realitat a la Pineda de Santa Cristina

cartell sta cristina 2

Les propostes de la primera edició dels Pressupostos Participatius han començat a fer-se realitat a la Pineda de Santa Cristina. La setmana passada es va instal·lar un cartell informatiu amb dues funcions: informar de la prohibició de construir a la urbanització i de la prohibició d’orinar a l’entrada de la urbanització, al davant de restaurant. A finals d’any l’Ajuntament instal·larà fanals set fanals solars amb la finalitat d’il·luminar les illes de contenidors de recollida selectiva d’escombraries i les cruïlles més transitades.

CASTELLANO | Las propuestas de la primera edición de los Presupuestos Participativos han empezado a hacerse realidad en la Pineda de Santa Cristina. La semana pasada se instaló un cartel informativo con dos funciones: informar de la prohibición de construir en la urbanización y de la prohibición de orinar en la entrada de la urbanización, delante del restaurante. A finales de año el Ayuntamiento instalará siete farolas solares con la finalidad de iluminar las islas de contenedores de recogida selectiva de basura y los cruces más transitados.

cartell sta cristina 1