Vols aprendre com funciona Whatsapp i conèixer altres aplicacions per al teu mòbil? No et perdis aquest taller!

CARTELL WHATSAPP

Els dimecres 7 i 14 de novembre, de 19 a 21h, s’impartirà un taller de 4 hores de durada, en total, adreçat a majors de 55 anys. Durant aquesta formació gratuïta aprendrem a descarregar aquesta i altres aplicacions per al telèfon mòbil, crear un perfil, parlar pel xat, crear grups i compartir fotografies, àudios i altres complements. Les inscripcions s’han de fer a la Biblioteca, que serà el lloc que acollirà el taller. És una activitat de la Regidoria de Cultura amb col·laboració amb la Fundación Vodafone España i la Fundació Pere Tarrés.


CASTELLANO | Los miércoles 7 y 14 de noviembre, de 19 a 21h, se impartirá un taller de 4 horas de duración, en total, dirigido a mayores de 55 años. Durante esta formación gratuita aprenderemos a descargar esta y otras aplicaciones para el teléfono móbil, crear un perfil, hablar por el chat, crear grupos y compartir fotografías, audios y otros complementos. Las inscripciones deben hacerse en la Biblioteca, que será el lugar que acogerá el taller. Se trata de una actividad de la Regidoria de Cultura con la colaboración de la Fundación Vodafone España y la Fundació Pere Tarrés.