El dilluns 22 d’octubre a les 19h la Biblioteca acollirà un taller sobre ‘Planificació de menús saludables’

pindoles de salut

El dilluns 22 d’octubre a les 19h, la Biblioteca acollirà una nova edició de les Píndoles de Salut. En aquest cas s’oferirà un taller sobre “Planificació de menús saludables”, a càrrec del doctor Rafel Balanzà, de la Unitat de Nutrició Humana, FMCS-Reus URV. L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia a la Biblioteca. Places limitades.


CASTELLANO | El lunes 22 de octubre a las 19h, la Biblioteca acogerá una nueva edición de las Píldoras de Salud. En este caso ofrecerá un taller sobre “Planificación de menús saludables” a cargo del doctor Rafel Balanzà, de la Unitat de Nutrició Humana, FMCS-Reus URV. La actividad es gratuita con inscripción previa en la Biblioteca. Plazas limitadas.