La xerrada ‘Emprendre en col·lectiu’ ha quedat ajornada

AJORNAT EMPRENDRE COOPERATIVA

Per motius aliens a la Regidoria d’Ocupació, el taller “Com crear o formar part d’una cooperativa” s’ajorna. Des de l’Ajuntament us indicarem la nova data en la qual oferirem aquesta activitat. Disculpeu les molèsties.

Por motivos ajenos a la Regidoria d’Ocupació, el taller “Cómo crear o formar parte de una cooperativa” se aplaza. Desde el Ayuntamiento os indicaremos la nueva fecha en la que ofreceremos esta actividad. Disculpad las molestias.

 


 

La Regidoria de Ocupació y el SOM Bisbal han organitzat una xerrada en col·laboració amb la Federació Emppresarial del Gran Penedès i l’Ateneu CoopCamp

-Dilluns 22 d’octubre a les 18.00h: Com crear o formar part d’una cooperativa.

La xerrada es farà a l’auditori del CMC i està destinada a col·lectius, agrupacions o persones que estiguin interessades a formar part d’una cooperativa.


CASTELLENO | La Regidoria de Ocupació y el SOM Bisbal han organizado una charla en colaboración con la Federació Empresarial del Gran Penedès i l’Ateneu CoopCamp

-Lunes 22 de octubre a las 18.00h: Como crear o formar parte de una cooperativa.

La charla se hará en el auditorio del CMC y está destinada a los colectivos, agrupaciones o personas que estén interesadas en formar parte de una cooperativa.