Ja podeu reservar la vostra entrada per anar al Liceu a veure l’òpera ‘L’italiana in alegri’ el 23 de desembre

LICEU_ITALIANA_ALGERI_2018_bo2

L’Ajuntament de la Bisbal i el Gran Teatre del Liceu han organitzat, un any més, una sortida al Liceu per al diumenge 23 de desembre. L’òpera que es podrà veure en aquesta ocasió serà la comèdia L’italiana in algeri de Gioachino Rossini, que començarà a les 17h. 

Les entrades que s’ofereixen són a platea, amb un 45% de descompte aplicat al preu habitual. El preu final són 85 €, que inclouen la sortida (trajecte en bus) i la localització conjunta al teatre.  L’hora de sortidà prevista són les 15:30h. Si hi ha canvis se us informarà. Les places són limitades i les inscripcions s’han de fer a l’Ajuntament. El pagament s’ha de fer al banc i portar el comprovant.

No deixeu perdre aquesta oportunitat de gaudir d’un espectacle meravellós al Gran Teatre del Liceu!

Més informació sobre l’òpera, fitxa tècnica, fotografies i playlist a https://www.liceubarcelona.cat/ca/temporada-2018-2019/opera/litaliana-algeri

De forma paral·lela, la Biblioteca ha preparat un club de lectura per apropar-se al món de l’òpera sota el nom LiceuBIB. El 9 de novembre a les 10.30h es farà la presentació de la lectura i de l’òpera que anirem a veure al Liceu. El 21 de novembre es comentarà el llibre “Cinc cèntims d’òpera” de Roger Alier i Marcel Gorgori i el dia 11 de desembre a les 18h el musicòleg i expert en òpera Pol Avinyó farà una conferència en la qual ens descobrirà els secrets de L’italiana in Algeri. En aquest cas, les activitats compten amb el suport del Gran Teatre del Liceu i del Servei de Biblioteques de la Generalitat de la Generalitat de Catalunya.

LICEU_ITALIANA_ALGERI_2018_bo


CASTELLANO 

LICEU_ITALIANA_ALGERI_2018_bo2

El Ayuntamiento de la Bisbal y el Gran Teatre del Liceu han organizado, un año más, una salida al Liceu para el domingo 23 de diciembre. La ópera que se podrá ver en esta ocasión será la comedia L’italiana in algeri de Gioachino Rossini, que empezará a las 17h. El precio final son 85€ que incluyen la salida y la localización conjunta en el teatro. Las plazas son limitadas y las inscripciones hay que hacerlas en el Ayuntamiento. El pago hay que hacerlo en el banco y llevar el comprobante al Ayuntamiento.

 

¡No os perdáis esta oportunidad de disfrutar de un espectáculo  maravilloso en el Gran Teatre del Liceu!

Más información sobre la ópera, ficha técnica, fotografías y playlist en https://www.liceubarcelona.cat/ca/temporada-2018-2019/opera/litaliana-algeri

De forma paralela, la Biblioteca ha preparado un club de lectura para acercarse al mundo de la ópera con el nombre de Liceu BIB. El 9 de noviembre a las 10.30h se hará la presentación de la lectura y de la ópera que iremos a ver al Liceo. El 21 de noviembre se comentará el libro “Cinc cèntims d’òpera” de Roger Alier y Marcel Gorgori y el día 11 de diciembre a las 18h el musicólogo y experto en ópera Pol Avinyó hará una conferencia en la cual nos descubrirá los secretos de L’italiana in Algeri. En este caso, las actividades cuentan con el soporte del Gran Teatre del Liceu y del Servei de Biblioteques de Catalunya.

LICEU_ITALIANA_ALGERI_2018_bo