Ja podeu escoltar l’entrevista al programa ‘Penedès en Xarxa’ sobre els Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de la Bisbal està duent a terme una nova edició dels Pressupostos Participatius i, a més, els regidors de l’equip de govern estan visitant els diferents barris i urbanitzacions del municipi per conversar i recollir propostes o suggeriments de la ciutadania. El passat dimarts 16 d’octubre, la primera tinent d’alcaldessa, Judit Vidal, va intervenir al programa Penedès en Xarxa des dels estudis de Domenys Radio FM. Podeu escoltar l’espai radiofònic a partir del minut 32.30h:


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal está llevando a cabo una nueva edición de los Presupuestos Participativos y, además, los concejales del equipo de gobierno están visitando los diferentes barrios y urbanizaciones del municipio para conversar y recoger propuestas o sugerencias de la ciudadanía. El martes pasado, 16 de octubre, la primera teniente de alcaldesa, Judit Vidal, intervino en el programa Penedès en Xarxa desde los estudios de Domenys Ràdio. Podéis escuchar el espacio radiofónico a partir del minuto 32.30h: