El diumenge 28 d’octubre a les 18h podreu veure ‘Formentera lady’ al CMC en el marc del Cicle Gaudí

El Diumenge 28 d’octubre a les 18h projectarem la pel·lícula Formentera Lady a l’Auditori Salbà del CMC i comptarem amb la presència del director del film, Pau Durà!
VISUAL_A3_FORMENTERA_LADY_LA_BISBAL_PENEDES-pau

FITXA TÈCNICA

 Direcció: Pau Durà

Guió: Pau Durà

Estrena: Juny de 2018

Durada: 85 min.

Gènere: Drama

Versió: Original en català

Intèrprets: José Sacristán, Jordi Sánchez, Nora Navas, Ferran Rañé, Sandro Ballesteros

Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys

SINOPSI

En Samuel (José Sacristán) va arribar a la Formentera hippie dels 70 i s’hi va quedar a viure, guanyant-se la vida tocant el banjo en un bar.

Un dia rep la visita de la seva filla Anna (Nora Navas) i del seu nét Marc (Sandro Ballesteros). Sense feina des de fa temps, ha acceptat una oferta a França que l’obliga a anar-se’n sola. Després del rebuig inicial, el vell hippie decideix fer-se càrrec del seu nét, i emprèn un viatge que el farà transitar per les ombres del seu paradís acompanyat d’altres singulars personatges: Toni (Jordi Sánchez), Greta (Pepa Juan) i Joan (Ferran Rañé).

Un viatge crepuscular que serà, alhora, esperançador i iniciàtic.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquest cas l’Associació de Cors Antistiana

Per a més informació podeu anar a l’enllaç: https://www.ciclegaudi.cat/


El domingo 28 de octubre a las 18h proyectaremos la película Formentera Lady en el Auditori Salbà y contaremos con la presencia del director del film, Pau Durà!

VISUAL_A3_FORMENTERA_LADY_LA_BISBAL_PENEDES-pau

FICHA TÉCNICA

Dirección: Pau Durà

Guión: Pau Durà

Estreno: Junio del 2018

Duración: 85 min.

Género: Drama

Versión: Original en catalán

Intérpretes: José Sacristán, Jordi Sánchez, Nora Navas, Ferran Rañé, Sandro Ballesteros

Calificación: No recomendada para menores de 7 años

 

SINOPSIS

Samuel (José Sacristán) llegó a la Formentera hippie de los 70 y se quedó allí a vivir, ganándose la vida tocando el banjo en un bar.

Un día recibe la visita de su hija Anna (Nora Navas) y de su nieto Marc (Sandro Ballesteros). Sin trabajo desde hace tiempo, acepta una oferta en Francia que le obliga a irse sola. Después del rechazo inicial, el viejo hippie decide hacerse cargo de su nieto, y emprende un viaje que lo hará transitar por las sobras de su paraíso acompañado de otros singulares personajes: Toni (Jordi Sánchez), Greta (Pepa Juan) y Joan (Ferran Rañé).

Un viaje crepuscular que será, a la vez, esperanzador e iniciático.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del municipio que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en este caso la Associació de Cors Antistiana

Para más información podéis ir al enlace: https://www.ciclegaudi.cat/