El dissabte 6 d’octubre a les 17.30h s’inaugurarà el Racó de la Gent Gran

INAUGURACIO_RACO_LELA_GENTGRANd

La Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i l’Associació de la Gent Gran us conviden a la inauguració del nou equipament municipal dedicat a les persones grans del municipi, el Racó de la Gent Gran, que tindrà lloc el dissabte 6 d’octubre a les 17.30h. 

El Racó de la Gent Gran és un espai pensat per a la gent gran del municipi amb la finalitat que les persones majors de 65 anys tinguin un lloc on anar a passar l’estona, llegir, cosir, jugar, fer treballs manuals, fer activitat física o participar en les activitats diàries que ha programat la Regidoria de la Gent Gran.

RACO GENT GRAN ACTIVITATS

L’espai es compartirà amb l’Associació de la Gent Gran i pretén ser un punt de trobada per al col·lectiu de persones de més edat de la Bisbal.

Des de la Regidoria de la Gent Gran us convidem a venir a la inauguració i a gaudir de les propostes que us anirem oferint. També us informem que estem oberts a tots aquells suggeriments que ens vulgueu fer arribar per millorar l’espai.


INAUGURACIO_RACO_LELA_GENTGRANd

CASTELLANO | La Regidoria de la Gent Gran del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y la Associació de la Gent Gran os invitan a la inauguración del nuevo equipamiento municipal dedicado a las personas mayores del municipio, el Racó de la Gent Gran, que tendrá lugar el sábado 6 de octubre a las 17.30h.

El Racó de la Gent Gran es un espacio pensado para la gente mayor del municipio con la finalidad que las personas mayores de 65 años tengan un sitio donde ir a pasar el rato, leer, coser, jugar, hacer manualidades, hacer actividad física o participar en las actividades diarias que ha programado la Regidoria de la Gent Gran.

 

RACO GENT GRAN ACTIVITATS

El espacio se compartirá con la Associació de la Gent Gran y pretende ser un punto de encuentro para el colectivo de personas de más edad de la Bisbal.

Desde la Regidoria de la Gent Gran os invitamos a venir a la inauguración y a disfrutar de las propuestas que os iremos ofreciendo. También os informamos que estamos abiertos a todos aquellas sugerencias que nos queráis hacer llegar para mejorar el espacio.