El Racó de la Gent Gran ofereix un ampli ventall de serveis i activitats

El Racó de la Gent Gran ha obert les seves portes aquest setembre i ofereix activitats variades cada dia, de dilluns a divendres. Durant el matí, acull les activitats del parc de salut, l’activitat física saludable i el benestar emocional. Durant les tardes, és la seu de l’Associació de la Gent Gran i, des de la Regidoria de Gent Gran, s’ofereixen les següents activitats i serveis:

-Dilluns: Jocs de taula

-Dimarts: Manualitats

-Dimecres: Club de lectura i telèfons mòbils

-Dijous: Jocs de lògica i de memòria

-Divendres: Manualitats

A més, hi ha espai de lectura de diaris i revistes, s’hi poden fer activitats per lliure i hi ha un espai d’atenció a l’usuari i als familiars dels usuaris.

La Regidora de la Gent Gran, Judit Vidal, ha explicat que la intenció és que la gent gran del municipi pugui trobar-se a gust en un espai comú, compartint activitats, jocs i experiències amb el suport d’un tècnic especialista. “El nostre objectiu és escoltar i estar al costat de la gent gran així com satisfer les necessitats d’aquest col·lectiu”. Per això, més enllà de les activitats programades, des de la Regidoria també s’oferiran activitats complementàries o puntuals. Quant a l’espai, ubicat a l’Era de Batre, la regidora ha explicat que “calia donar-li un ús a aquest espai i per això hem creat el Racó de la Gent Gran, amb la intenció de dinamitzar aquest col·lectiu i que la nostra gent gran se senti com a casa”.


CASTELLANO | El Racó de la Gent Gran ha abierto sus puertas este mes de septiembre y ofrece actividades variadas todos los días, de lunes a viernes. Durante la mañana, acoge las actividades de salud, actividad física saludable y bienestar emocional. Durante las tardes, es la sede de la Associació de la Gent Gran y, desde la Regidoria de Gent Gran, se ofrecen las siguientes actividades y servicios:

-Lunes: Juegos de mesa

-Martes: Manualidades

-Miércoles: Club de lectura y teléfonos móviles

-Jueves: Juegos de lógica y de memoria

-Viernes: Manualidades

Además, hay espacio de lectura de diarios y revistas, se pueden hacer actividades por libre y hay un espacio de atención al usuario y a sus familiares.

La Regidora de Gent Gran, Judit Vidal, ha explicado que la intención es que la gente mayor del municipio pueda encontrarse a gusto en un espacio común, compartiendo actividades, juegos y experiencias con el soporte de un técnico especialista. “Nuestro objetivo es escuchar y estar cerca de la gente mayor así como satisfacer las necesidades de este colectivo”. Por eso, más allá de las actividades programadas, desde la Regidoria también se ofrecerán actividades complementarias o puntuales. En cuanto al espacio, ubicado en l’Era de Batre, la regidora ha explicado que “era necesario darle un uso a este espacio y por eso hemos creado el Racó de la Gent Gran, con la intención de dinamizar este colectivo y que nuestra gente mayor se sienta como en casa”.