Els Esventats han signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

esventats llibre honor

El grup de joves bisbalenc Els Esventats ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament després que, el passat 14 d’agost, fossin els encarregats de fer el pregó de Festa Major.

L’any passat Els Esventats van participar en el Vídeobox, una iniciativa que es duu a terme per la Festa Major  i que premia les idees més creatives. El grup de joves va guanyar el premi a la idea  més original amb la seva proposta de “fer el pregó de la Festa Major l’any vinent” i és per aquest motiu que enguany han fet el pregó.

 


CASTELLANO | El grupo de jóvenes bisbalenc Els Esventats han firmado el Libro de Honor del Ayuntamiento después de que, el pasado 14 de agosto, fuesen los encargados de hacer el pregón de la Fiesta Mayor.

El año pasado Els Esventats participaron en el Vídeobox, una iniciativa que se lleva a cabo por la Fiesta Mayor y que premia las ideas más creativas. El grupo de jóvenes ganó el premio a la idea más original con su propuesta de “hacer el pregón de la Fiesta mayor del año que viene” y es por este motivo que este año han hecho el pregón.