El parc d’esbarjo del Priorat segueix prenent forma

BANCS I PAPERERA PARC DEL PRIORAT

El parc d’esbarjo del Priorat de la Bisbal segueix prenent forma. A principis d’agost us vam informar sobre  la creació de diversos camins per passejar i, més tard, sobre la instal·lació aparells per a fer gimnàstica, una de les propostes que van fer els veïns als Pressupostos Participatius. Ara també s’hi han instal·lat els primers bancs i la primera paperera. Les regidories de Medi Ambient i Territori continuen treballant en l’adequació d’aquesta zona perquè la gaudeixin els veïns del Priorat així com tots els veïns i les veïnes de la Bisbal.


CASTELLANO | El parque de recreo del Priorat de la Bisbal sigue tomando forma. A principios de agosto os informamos sobre la creación de varios caminos para pasear y, más tarde, sobre la instalación de aparatos para hacer gimnasia, una de las propuestas que hicieron los vecinos en los Presupuestos Participativos. Ahora también se han instalado los primeros bancos y la primera papelera. Las regidories de Medi Ambient y Territori continúan trabajando en la adecuación de esta zona para que la disfruten los vecinos del Priorato así como todos los vecinos y las vecinas de la Bisbal.