Avís de tall de subministrament d’aigua a l’Esplai avui dilluns 6 d’agost des de les 23h fins a les 7h de demà dimarts

Aqualia ha informat que els nivells d’aigua per poder garantir el subministrament d’aigua a l’Esplai són molt baixos i, per aquest motiu, haurà de tallar el subministrament avui dilluns 6 d’agost a les 23h fins demà dimarts a les 7h amb la finalitat que es puguin omplir els dipòsits i així poder garantir el servei d’aigua en els pròxims dies.


CASTELLANO | Aqualia ha informado que los niveles de agua para poder garantizar el suministro de agua en el Esplai son muy bajos y, por este motivo, deberá cortar el suministro hoy lunes 6 de agosto a las 23h hasta mañana martes a las 7h con la finalidad que se puedan llenar los depósitos y así poder garantizar el servicio de agua en los próximos días.

Comments are closed.