El Conseller de Polítiques Digitals i Administració ha visitat Idiada acompanyat pels alcaldes de la Mancomunitat de l’Albornar

VISITA IDIADA CONSELLER I ALCALDES

L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha visitat Idiada aquest dijous 26 de juliol, convidada pel Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró. 

El Conseller ha convidat els quatre alcaldes de la Mancomunitat de l’Albornar (Albinyana, Banyeres, Santa Oliva i la Bisbal del Penedès) a participar en aquesta visita a Idiada en la que el Director General d’Idiada, Carles Grasas, ha fet una presentació de l’empresa, s’ha visitat la torre de control i s’ha pogut veure una demostració pràctica de capacitats al volant d’un vehicle autònom i connectat.

Així, la trobada ha comptat amb la presència del Conseller Jordi Puigneró; el delegat del Govern al Penedès, Pere Regull; l’alcalde de Banyeres, Amadeu Benach; l’alcalde de Santa Oliva, Josep Carreras; l’alcalde d’Albinyana, Quim Nin; l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i, per part d’Idiada, Carles Grasas, Director General.

REUNIO ALCALDES IDIADA


VISITA IDIADA CONSELLER I ALCALDES

CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha visitado Idiada este jueves 26 de julio, invitada por el Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.

El Conseller ha invitado a los cuatro alcaldes de la Mancomunitat de l’Albornar (Albinyana, Banyeres, Santa Oliva y la Bisbal del Penedès) a participar en esta visita a Idiada en la que el Director General de Idiada, Carles Grasas, ha hecho una presentación de la empresa, se ha visitado la torre de control y se ha podido ver una demostración práctica de capacidades al volante de un vehículo autónomo y conectado.

Así, el encuentro ha contado con la presencia del Conseller Jordi Puigneró; el delegado del Govern en el Penedès, Pere Regull; el alcalde de Banyeres, Amadeu Benach, el alcalde de Santa Oliva, Josep Carreras, el alcalde de Albinyana, Quim Nin; la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; y, por parte de Idiada, Carles Grasas, Director General.

REUNIO ALCALDES IDIADA