L’Ajuntament de la Bisbal col.labora en la 1ª Volta al Baix Penedès Runnbikes RCB

volta_ciclista_18_d

Els dies 4 i 5 d’agost tindrà lloc la 1ª Volta al Baix Penedès Runnbikes RCB. La primera etapa es farà el dia 4 d’agost amb sortida i arribada a Masllorenç i la segona etapa es farà el dia 5 d’agost amb sortida i arribada serà a la Bisbal del Penedès. Per a més informació i inscripcions us heu d’adreçar al correu electrònic runnbikes.team@gmail.com


CASTELLANO | Los días 4 y 5 de agosto tendrá lugar la 1ª Volta al Baix Penedès Runnbikes RCB. La segunda etapa se hará el 4 de agosto con salida y llegada en Masllorenç y la segunda etapa se hará el día 5 de agosto con salida y llegada en la Bisbal del Penedès. Para más información e inscripciones os podéis dirigir al correo electrónico runnbikes.team@gmail.com