Aquest dijous 12 de juliol el CMC de la Bisbal acollirà cinc xerrades inspiradores en l’àmbit personal o professional

 

flyer_sommotivacio_18_def

La Regidoria d’Ocupació i el SOM Bisbal, amb la col·laboració de Crecemos Formación, oferiran cinc xerrades, aquest dijous a partir de les 18.30h, amb l’objectiu de dotar les persones d’eines de creixement interior que poden ser útils tant en l’àmbit  personal com en el professional. Les xerrades, que es duran a terme al Centre Municipal de Cultura (CMC), seran impartides pels formadors Javier Rodríguez i Jose Manuel Torres i versaran sobre les següents temàtiques:

18.30h Mindfulness: cap a l’equilibri i l’harmonia personal a través de l’atenció conscient (amb Javier Rodríguez)

19.00h Gestió de les emocions (amb José Manuel Torres)

19.30h Automotivació i gestió de l’estrès (amb Javier Rodríguez)

20.00h Eneagrama (amb Javier Rodríguez)

20.30h Gestió de conflictes en les organitzacions (amb Jose Manuel Torres)

Les xerrades són gratuïtes i obertes a tothom.

Javier Rodríguez és formador i dinamitzador d’habilitats personals i clima laboral en organitzacions i Jose Manuel Torres és formador i dinamitzador de creixement personal per a persones i organitzacions.

Mira el vídeo: https://www.facebook.com/AjuntamentBisbalPenedes/videos/2024654007752455/


CASTELLANO | La Regidoria d’Ocupació y el SOM Bisbal, con la colaboración de Crecemos Formación, ofrecerán cinco charlas, este jueves a partir de las 18.30h, con el objetivo de dotar a las personas de herramientas de crecimiento interior que puedan serles útiles tanto en el ámbito personal como en el profesional. Las charlas, que se harán en el Centre Municipal de Cultura (CMC), serán impartidas por los formadores Javier Rodríguez y Jose manuel Torres y tratarán sobre los siguientes temas:

18.30h Mindfulness: hacia el equilibrio y la armonía personal a través de la atención consciente (con Javier Rodríguez)

19.00h Gestión de las emociones (con José Manuel Torres)

19.30h Automotivacióon y gestión del estrés (con Javier Rodríguez)

20.00h Eneagrama (con Javier Rodríguez)

20.30h Gestión de conflictos en las organizaciones (con Jose Manuel Torres)

Las charlas son gratuitas y abiertas a toda la ciudadanía.

Javier Rodríguez es formador y dinamizador de habilidades personales y clima laboral en organizaciones y Jose  Manuel Torres es formador y dinamizador de crecimiento personal para personas y organizaciones.

Mira el vídeo: https://www.facebook.com/AjuntamentBisbalPenedes/videos/2024654007752455/