La Bisbal tindrà el servei de fibra òptica ‘més ràpid del mercat’ segons l’operador Adamo

REUNIO FIBRA OPTICA CMC

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha signat recentment un acord amb l’operador Adamo i el partner local Apfutura per fer possible l’arribada de la fibra òptica a la Bisbal. Aquest dimarts 5 de juny ha tingut lloc una reunió informativa que ha servit per mostrar als veïns i les veïnes de la Bisbal els serveis que s’oferiran a partir del desplegament de la fibra òptica al municipi i per resoldre els dubtes que els bisbalencs i les bisbalenques puguin tenir.

La reunió va començar amb una explicació sobre l’empresa Adamo, fent saber als veïns que es tracta d’una empresa d’origen suec amb seu a Barcelona que també s’està encarregant de portar la fibra òptica a altres municipis de la comarca, com ara Llorenç, Sant Jaume dels Domenys i l’Arboç. Durant l’explicació, els portaveus de l’empresa van afirmar que el seu servei és “el més ràpid del  mercat” amb 1.000 Mb de velocitat de descàrrega i 300 Mb de pujada.

Segons l’empresa, ara s’està duent a terme la primera fase del projecte, que consisteix a portar la Fibra Òptica al nucli. De fet, els treballs d’enginyeria van començar a l’abril, durant el mes de juny es duen a terme els treballs de construcció i al juliol es podran dur a terme les activacions del servei en les primeres llars. Quant a les urbanitzacions, Adamo va explicar que s’hi portaria internet en una segona fase. Abans, però, han demanat que els interessats que resideixin en urbanitzacions es registrin a http://fiberhood.adamo.es/ca/tarragona/la-bisbal-del-penedes per conèixer el nombre d’interessats que hi ha i, en funció d’això, saber quin és el servei que hi podran oferir. Més enllà d’això, des d’alcaldia s’estan mantenint converses paral·leles amb altres empreses per trobar opcions efectives i eficients perquè els veïns de les urbanitzacions també puguin disposar d’una connexió a internet de qualitat en els propers mesos.

Si voleu més informació, resoldre dubtes tècnics o conèixer els preus de l’operadora, entreu al web www.adamo.es


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha firmado recientemente un acuerdo con el operador Adamo y el partner local Apfutura para hacer posible la llegada de la fibra óptica a la Bisbal. Este martes 5 de junio se ha celebrado una reunión informativa que ha servido para mostrar a los vecinos y las vecinas de la Bisbal los servicios que se ofrecerán a partir del despliegue de la fibra óptica en el municipio y para resolver las dudas que los bisbalencs y las bisbalenques pudiesen tener.

La reunión empezó con una explicación sobre la empresa Adamo, haciendo saber a los vecinos que se trata de una empresa de origen sueco con sede en Barcelona que también se está encargando de llevar la fibra óptica a otros municipios de la comarca, como Llorenç, Sant Jaume dels Domenys y l’Arboç. Durante la explicación, los portavoces de la empresa afirmaron que su servicio es “el más rápido del mercado” con 1.000 Mb de velocidad de descarga y 300 Mb de subida.

Según la empresa, ahora se está llevando a cabo la primera fase del proyecto, que consiste en llevar la Fibra Óptica al núcleo. De hecho, los trabajos de ingeniería empezaron en abril, durante el mes de junio se llevan a cabo los trabajos de construcción y en julio ya se podrán hacer las activaciones del servicio en los primeros hogares. En cuanto a las urbanizaciones, Adamo explicó que se llevará internet en una segunda fase. Antes de su llegada, han pedido a los interesados que residan en urbanizaciones que se registren en http://fiberhood.adamo.es/ca/tarragona/la-bisbal-del-penedes para conocer cuantos interesados hay y, en función de esto, saber cual es el servicio que podrán ofrecer. Aun así, desde alcaldía se están manteniendo conversaciones paralelas con otras empresas para encontrar opciones efectivas y eficientes para que los vecinos de las urbanizaciones también puedan disponer de una conexión a internet de calidad en los próximos meses. 

Si queréis más información, resolver dudas técnicas o conocer los precios de la operadora, entrad en la web www.adamo.es