Diversos regidors participen en unes jornades sobre noves tendències de comunicació institucional i política

CURS COMUNICACIO POLITICAFoto de www.fmc.cat

Els regidors Judit Vidal, Leo Uceda i Feliu Gil han participat en les jornades de la Federació de Municipis de Catalunya sobre noves tendències en comunicació institucional i política. Durant el transcurs de les jornades s’han abordat qüestions relacionades amb la innovació i l’adaptació a les noves tendències comunicatives quant a comunicació de l’administració pública i comunicació de càrrecs electes. En l’actualitat la tecnologia avança a gran velocitat i es fa necessari que l’administració i els càrrecs electes s’actualitzin amb la finalitat de poder ser a prop de la ciutadania a través de totes aquestes vies.


CURS COMUNICACIO POLITICA 2Foto de www.fmc.cat

CASTELLANO | Los regidors Judit Vidal, Leo Uceda y Feliu Gil han participado en las jornadas de la Federació de Municipis de Catalunya sobre nuevas tendencias en comunicación institucional i política. Durante el transcurso de las jornadas se han abordado cuestiones relacionadas con la innovación y la adaptación a las nuevas tendencias comunicativas en cuanto a comunicación de la administración pública y comunicación de cargos electos. En la actualidad la tecnología avanza a gran velocidad y se hace necesario que la administración y los cargos electos se actualicen con la finalidad de poder estar cerca de la ciudadanía a través de todas estas vías.

Comments are closed.