Vols col·laborar en l’elaboració del Catàleg del Paisatge del Penedès?

Des de l’Observatori del Paisatge de Catalunya s’està preparant el Catàleg de Paisatge del Penedès, una eina imprescindible per integrar el paisatge en el Pla Territorial del Penedès que està elaborant la Direcció General d’Ordenació de Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya. El Catàleg ens ajudarà a conèixer i entendre millor com és el nostre paisatge i a pensar, entre tots, com volem que sigui en el futur. És per això que es fa indispensable la participació i col·laboració de tots els penedesencs i penedesenques.

COM HI PUC COL·LABORAR?

->Pots anar a una de les quatre sessions informatives en les quals s’explicarà què és un catàleg, es presentaran treballs preliminars i, sobretot, s’explicaran les diverses maneres que hi ha de col·laborar en la seva elaboració. Les dates previstes són les següents:

  • 12 de juny: Museu Molí Paperer. C/Pau Casals, 10 de Capellades
  • 13 de juny: Museu Pau Casals. Avda. Palfuriana, 67 de la platja de Sant Salvador del Vendrell
  • 14 de juny: Casal d’entitats. Carrer de Marc Mir, 15 de Sant Sadurní d’Anoia
  • 15 de juny: Masia d’en Cabanyes. Camí ral, s/n de Vilanova i la Geltrú

Cada sessió començarà a les 19h i la durada prevista és una hora.

sessions_informatives_penedes-paisatge

->També pots fer una enquesta en aquest enllaç: https://catalegpenedes.typeform.com/to/sceKny

Per a més informació pots entrar a www.paisatgepenedes.cat

Catàleg de paisatge del Penedès from Observatori del Paisatge on Vimeo.


CASTELLANO | Desde el Observatori del Paisatge de Catalunya se está preparando el Catàleg del Paisatge del Penedès, una herramienta imprescindible para integrar el paisaje en el Pla Territorial del Penedès que está elaborando la Direcció General d’Ordenació de Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya. El catálogo nos ayudará a conocer y entender mejor como es nuestro paisaje y a pensar, entre todos, como queremos que sea en un futuro. Por este motivo se hace indispensable la participación y colaboración de todos los penedesencs y penedesenques.

¿CÓMO PUEDO COLABORAR?

->Puedes ir a una de las cuatro sesiones informativas en las que se explicará qué es un catálogo, se presentarán trabajos preliminares y, sobretodo, se explicarán las diferentes maneras de colaborar en la elaboración del catálogo. Las fechas previstas son las siguientes:

  • 12 de junio: Museu Molí Paperer. C/Pau Casals, 10 de Capellades
  • 13 de junio: Museu Pau Casals. Avda. Palfuriana, 67 de la playa de Sant Salvador del Vendrell
  • 14 de junio: Casal d’entitats. Carrer de Marc Mir, 15 de Sant Sadurní d’Anoia
  • 15 de junio: Masia d’en Cabanyes. Camí ral, s/n de Vilanova i la Geltrú

Cada sesión empezará a las 19h y la duración prevista es una hora.

sessions_informatives_penedes-paisatge

También puedes hacer una encuesta en este enlace: https://catalegpenedes.typeform.com/to/sceKny

Para más información puedes entrar en www.paisatgepenedes.cat

Catàleg de paisatge del Penedès from Observatori del Paisatge on Vimeo.