Medi Ambient torna a netejar els contenidors de les urbanitzacions perquè alguns usuaris n’han fet un mal ús

contenidors urbanitzacions

La Regidoria de Medi Ambient informa que avui dijous 24 de maig s’han començat a netejar les illes de contenidors de les urbanitzacions que presentaven un gran volum d’escombraries al seu exterior a causa de l’incivisme d’algunes persones.

Tot i la insistència i les reiterades campanyes i comunicats que es fan des de l’Ajuntament, l’incivisme d’algunes persones continua donant-nos situacions com les de la foto, que perjudiquen la imatge de tot un poble, creen situacions d’insalubritat i encareixen el servei d’escombraries que paguem tots els bisbalencs i les bisbalenques.

RECORDEM: El dia 4 de juny hi ha recollida de voluminosos i trastos vells. Si voleu que passin per casa vostra només cal que aviseu a l’Ajuntament (977688438), com a mínim, cinc dies abans.

El PUNT VERD està obert els 365 dies de l’any les 24 hores i, allà, s’hi poden portar tota mena de residus domèstics.

Des de l’Ajuntament us demanem novament que, si veieu conductes incíviques o teniu informació sobre les persones o empreses que embruten el municipi, truqueu al servei d’Informació i Inspecció Municipal 678595959 o envieu un correu electrònic a info@bisbalpenedes.com


CASTELLANO | La Regidoria de Medio Ambiente informa de que hoy jueves 24 de mayo se han empezado a limpiar las islas de contenedores de las urbanizaciones que presentaban un gran volumen de basura en su exterior a causa del incivismo de algunas personas.

Aunque se haya insistido y se hayan hecho reiteradas campañas y comunicados desde el Ayuntamiento, el incivismo de algunas personas sigue dándonos situaciones como las de la foto, que perjudican la imagen de todo un pueblo, crean situaciones de insalubridad y encarecen el servicio de basuras que pagamos todos los bisbalencs i bisbalenques.

RECORDAMOS: El día 4 de junio hay recogida de voluminosos y trastos viejos. Si queréis que pasen por vuestra casa solo tenéis que llamar al Ayuntamiento (977688438), como mínimo, cinco días antes.

EL PUNT VERD está abierto los 365 días del año las 24 horas y, allí, se pueden llevar todo tipo de residuos domésticos.

Desde el Ayuntamiento os pedimos de nuevo que, si veis conductas incívicas o tenéis información sobre las personas o empresas que ensucian el municipio, llaméis al servicio de Información e Inspección Municipal 678595959 o mandéis un correo electrónico a info@bisbalpenedes.com